یه میم 2 تا ح

1mim-2ta-h
یه میم 2 تا ح

سلام؛
من یه میم 2 تا ح هستم همون lpln_psdk70 قدیمی
اینجا چیزایی که قبلا بودم و نوشتم و چیزایی که بعدا خواهم نوشت و تولید کرد رو میذارم
موفق باشم :|

دنبال کنندگان ۲ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
سایت تحت لوای اینجانب

کانال ویدیو های من در دیدستان

تریبون مستضعفین- سید موسی صدر که در میان شیعیان به «امام موسی صدر» مشهور است در ۱۴ خرداد ۱۳۰۷ در قم متولد شد و پس از هجرت از ایران به لبنان، مجلس اعلای شیعیان لبنان را تأسیس کرد و رهبری فکری و سیاسی شیعیان این کشور را عهده‌دار شد. اما متأسفانه در ۹ شهریور ۱۳۵۷، طی سفری رسمی به لیبی به دعوت معمر قذافی، ناپدید شد.

در پی حوادث اخیر در کشور لیبی و احتمال سقوط رژیم قذافی، احتمال آزادی امام موسی صدر بیش از پیش به گوش می‌رسد. در طول این سال‌ها بار‌ها مسئولین کشور ایران خواستار پیگیری قضیه ربودن شدن این مرجع تقلید ایرانی در مجامع عمومی شده‌اند. در این میان امام خمینی (ره) هم در‌‌ همان اوایل پیروزی انقلاب اسلامی در پاسخ به سؤالی درباره قضیه ربودن امام صدر به پیگیری‌های ایران در مورد وضعیت وی اشاره می‌کنند و علت علاقه‌مندی ایران به حل شدن معمای ربوده شدن امام موسی صدر را از دو جهت ایرانی و رئیس مجلس شیعان لبنان بودن وی می‌دانند:


«… اما راجع به آقای صدر ما از آنوقتی که در نجف بودیم واین قضیه واقع شد و تا وقتی که پاریس رفتیم و بعد هم به ایران آمدیم دنبال این قضیه بودیم و آقای صدر در ایران متولد شده است و ایرانی است و با من سوابق زیاد دارد؛ و بعد از اینکه ایرانی است رفته است به لبنان و ما علاقه داریم هم به اینکه ایرانی است و هم به اینکه در لبنان رئیس مجلس شیعی بوده است علاقه داشتیم به اینکه این معما را حل بکنیم و مکررا با لیبی اتصال پیدا کردیم بلکه آقای قطب‌زاده را یکدفعه فرستادیم برای لیبی دنبال این مطلب و بعد هم که اینجا آمدیم هم سفیر لیبی که آمد پیش من راجع به این مسئله صحبت کردم وهم نخست وزیر که آمد حل این معما را از ایشان خواستم و مع الاسف تاکنون برای ما این معما حل نشده است امیدوارم با کوشش دولت ایران و سایر اقشار علاقه‌مند به اسلام این معما حل بشود.»

  سخنان امام خمینی (ره) درباره پیگیری قضیه ربودن امام صدر

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۸۹/۱۲/۰۴
mohammad hossein

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی